';
side-area-logo

Wat is Corian® ?

Corian® is een uitvinding van DuPont en is de eerste in zijn soort als Solid Surface materiaal. Het werd geïntroduceerd als materiaal voor de badkamer en keuken branche met nog niet eerder mogelijke eigenschappen die kenmerkend zijn voor het materiaal. Het materiaal heeft unieke eigenschappen gecombineerd die er voor zorgen dat er eindeloze mogelijkheden zijn in vorm en schoonheid.

Door de jaren heen heeft Corian® zijn positie als top-kwaliteit Solid Surface materiaal versterkt en staat Corian® als uitdrukking tegenwoordig synoniem voor het begrip Solid Surface.

Wereldwijd staat Corian® bekend om de kwaliteit en veelzijdigheid voor eindeloze toepassingen. De laatste jaren is de populariteit van Corian® steeds groter geworden. Nadat het patent afliep zijn veel andere producenten ook begonnen met het maken van Solid Surface materiaal. Hierdoor is de bekendheid en afname van het materiaal alleen maar gegroeid.

Bij SOLID BRAND werken we alleen met de beste materialen. Er zijn veel alternatieven in de markt, vaak namaak of voordeliger materiaal.

SOLID BRAND levert alleen het beste dat er op de markt is te krijgen omdat we staan voor de kwaliteit van onze producten. Daarom werken we uitsluitend met top kwaliteit materiaal zoals Corian®.

Wat is Corian® ?

DuPont Corian® is de uitvinder van het Solid Surface materiaal.

delimiter image

SOLID BRAND WERKT SAMEN MET QUALITY NETWORK PARTNER CORIAN®

SOLID BRAND biedt je eindeloze mogelijkheden om je ontwerp of project te laten slagen. Met Corian® kun je je badkamer project schitterend vormgeven. Corian® is uitermate geschikt voor toepassing in natte ruimten zoals badkamers en keukens en zelfs gevels maar ook in grote zakelijke projecten en voor de particuliere projecten. 

Eén van de grote voordelen om met ons samen te werken is dat we samenwerken met Quality Network Partner Corian®.

VOORDELEN VAN PRODUCTEN VERVAARDIGD UIT CORIAN®

Eindeloze ontwerp en vorm mogelijkheden
Kennis en vakmanschap voor complexe oplossingen
Altijd up to date met de laatste materiaal en verwerkingskennis
10 jaar garantie op materiaal in samenwerking met DuPont.

Het “Corian® Quality Network” (netwerk van erkende verwerkers) is een internationaal systeem.

Het netwerk bestaat uit bedrijven – industriële partners van DuPont – die klanten, architecten, ontwerpers en industrieën kunnen helpen om de grootst mogelijke waarde uit de prestatie en eigenschappen van DuPont™ Corian® te halen.

DuPont™ en Corian® zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van E. I. du Pont de Nemours and Company of haar dochterondernemingen.