';
side-area-logo

COLLECTIE

Kies voor een unieke combinatie van jouw producten

WASTAFELS

Bekijk hier onze unieke collectie wastafels. Elke wastafel kan zowel enkel als dubbel en jij bepaalt hoe breed de wastafel moet worden. Mix en match en kijk wat je mooi vindt voor in jouw eigen badkamer.

BADEN

Vrijstaande baden geven je badkamer een luxe en ook pure uitstraling. Een schitterend object in de ruimte, waarin je even helemaal in tot rust kunt komen. Bekijk onze baden en zie of je deze kunt combineren met onze wastafels voor een complete oplossing bij een aanpassing of verbouwing van je eigen spa.

KRANEN

Maak je badkamer af met onze schitterende RVS kranen. Onze kranen zijn stuk voor stuk door de vakman persoonlijk gekeurd en hebben de hoogste kwaliteitsnorm. De kranen zijn perfect te combineren met onze verschillende wastafels. Onvergelijkbaar in zijn soort en dat zie je. Ook na 10 jaar!

Kies je voor een SOLID BRAND wastafel dan kies je voor een maatwerk oplossing tegen een concurrerende confectie prijs.

Omdat wij geloven dat maatwerk voor iedereen mogelijk is. Zo kies je eenvoudig de juiste afmeting van het model uit onze collectie dat bij jou past.

Wil je toch liever je eigen ideeën en wensen helemaal vrij invullen? Neem dan contact met ons op voor een Personal Approach voor jouw badkamer of andere ruimte in huis. Bij SOLID BRAND kunnen we alles realiseren, dus vertel ons wat je wil!