Heb je een vraag over onze producten en hoe je deze kan toepassen of wat er gebeurt bij bestelling?
Je kunt het hier terug vinden!

Bezorging

We bezorgen de producten persoonlijk bij je aan huis met eigen vervoer en niet met een vervoersmaatschappij. We maken graag een afspraak met je over het bezorgmoment. Zorg dat je er bent op de afgesproken tijd, anders brengen we 120,- incl. in rekening voor het heen en terug rijden.

Hoe onderhoud ik het product

Solid Surface producten zijn eenvoudig te onderhouden. Toch is het belangrijk om te weten hoe je er op de juiste manier mee om gaat. Lees onzeonderhoudsvoorschriften aandachtig door en houd je aan de aanwijzingen. Zo kun je jaren lang genieten van jouw product.

Hoe kan ik betalen?

In onze webshop kun je snel en eenvoudig betalen met IDeal. De order wordt pas in ontvangst genomen na succesvolle betaling. De factuur sturen we je per email toe.

De juiste maat bestellen

Je besteld de juiste maat door eerst zorgvuldig de plaats op te meten waar je product komt. Meet op verschillende punten zodat je niet te groot of te klein besteld. Bij een wastafel op maat meet je op de hoogte waar je wastafel komt de ruimte in. Een keer aan de voorkant van de wastafel en een keer aan de achterkant omdat wanden niet altijd recht zijn! Bij een vrijstaande wastafel, dus niet tussen twee muren in kies je de maat die je mooi vindt. Ben je niet zeker of je de juiste maat besteld? Vraag dan een professional om je te helpen bij het meten of degene die de wastafel gaat monteren.

Montage

De producten zijn eenvoudig zelf te monteren. Ben je echter niet helemaal zeker of je dit zal lukken, schakel dan de hulp in van een professional! In de meeste gevallen kan een installateur ook een wastafel of een bad bijvoorbeeld monteren.

 

Garantie

Op al onze producten zit 10 jaar materiaal garantie bij juist gebruik. Lees hiervoor ook aandachtig onzeonderhoudsvoorschriften en algemene voorwaarden na. Zo verzeker je jezelf van een mooi product dat jaren lang mee gaat.