';
side-area-logo

PROJECTEN

Samenwerken in Maatoplossingen

line solid brand logo

Staat een goede oplossing er niet bij en zoekt u een passende oplossing voor een project? We kunnen uw voorkeur en wens vertalen naar de juiste meubels. Zowel in kleine als grote aantallen. Hierbij produceren en leveren we veelal aan architecten en interieurarchitecten.

Zakelijke markt:
Solid Surface toepassing is uitermate geschikt in natte ruimte zoals in de hospitality en in ziekenhuizen of openbare gebouwen. Hygiene, minimale naden, minimale schoonmaaktijden en onderhoudsarm zijn eigenschappen van Solid Surface. Daarbij komen snelheid van montage en esthetiek als belangrijke argumenten om te kiezen voor SOLID BRAND maatwerk producten uit Corian® en LG HiMacs®.

Voordelen hospitality en openbare gebouwen:
Niet voor niets werken we met een materiaal dat extreem duurzaam is en zich zo vrij laat vormgeven. In openbare gebouwen en bij bedrijven wordt veel Solid Surface ingezet vanwege de beste Brandklasse normering. Daarnaast is Solid Surface uniek omdat het een van de weinige materialen is dat nagenoeg onzichtbaar kan worden gerepareerd. Beschadigingen door gebruikers of vandalen is met Solid Surface al beperkt door de sterkte van het materiaal. Mocht er toch iets zijn beschadigd kan het vrijwel altijd worden opgelost.

Particuliere woningen:
Ook wordt veelal Solid Surface toegepast in een woonhuis of voor een particuliere opdrachtgever waar al wel niet de architect een ontwerp aanlevert of u als opdrachtgever zelf. Samen maken we resultaat en gaan we voor een schitterende stuk solid surface in badkamer, keuken of andere ruimten.

Corian® en LG Hi-Macs® of Solid Surface?

Solid Surface is een verzamelnaam voor duurzaam composiet materiaal. Het materiaal laat zich in bijna elke mogelijke vorm bewerken en heeft enorme voordelen voor toepassing in het interieur en ook buitenshuis. Bij Solid Brand werken we alleen met het beste materiaal dat de markt te bieden heeft. De twee merken die we verwerken zijn DuPont™ Corian® en LG HiMacs®

Corian® en LG HiMacs® Solid Surface materialen zijn zeer geschikt voor de badkamer en voor toepassing in de keuken. Omdat het materiaal zich laat buigen bij verwarming kun je bijna alle wensen realiseren.

Heft u een idee en weet u niet of het wel te maken is? Neem contact op om met onze professionals. Zij kunnen u vertellen wat er mogelijk is.